Over Troffee

Troffee biedt het persoonlijke koffiesysteem dat ingrediënten van hoge kwaliteit combineert met persoonlijk af te stemmen combinaties van toppings en smaakjes. Daarmee is elke kop koffie een echt persoonlijk drankje. Wij geven onze klanten de ultieme koffiebeleving omdat we om hen en om koffie geven.

Onze onderneming heeft het hoofdkantoor in Nederland, de R&D en eindmontage in Roemenië en de productie van topkwaliteit onderdelen voor onze kwaliteitsmachines in China. Wij willen wereldwijd zowel de zakelijke als de consumentenmarkt bedienen.

Waarom Troffee?

Wij zijn een onderneming met mensen die gepassioneerd zijn van koffie en een frisse kijk hebben op toepassing van nieuwe technieken. Wij brengen jou de ultieme ervaring van koffiedrinken en bedienen je vanuit de cloud.

Troffee machines geven al hun gebruikers keuzevrijheid. Het maakt niet uit wie of waar je bent, je kunt altijd jouw eigen drankje creëren. Het is net alsof jouw eigen barrista altijd bij je is en daarvoor hoef je niet eens meer naar de koffiebar.

Visie

Wij geven keuzevrijheid aan onze medewerkers om de juiste dingen te doen op het juiste moment. Dat geven we ook aan jou als liefhebber of professional in koffie. Wij leveren producten en diensten om op een zo hoog mogelijk niveau van koffie te kunnen genieten. Met maximale keuzevrijheid. Onze business partners zijn essentieel voor onze onderneming en daarom geven wij hun de mogelijkheid van nieuwe verdienmodellen.

Keuzevrijheid brengt ook verantwoordelijkheid met zich mee. Wij doen ons best voor mens en milieu. Misschien lijkt het net wat te idillisch om een perfect kopje koffie te maken en tegelijk de wereld te verbeteren? Met Troffee is het werkelijkheid.

Ons Team

null

Eddie Feghali

CEO Troffee US, Inc. | CFO Troffee Holding
null

Lars Giesenkirchen

Business Partner
null

Michel Abou Haidar

FOUNDER & INVENTOR | CEO TROFFEE BUSINESS SOLUTIONS B.V. | CTO TROFFEE HOLDING B.V.
null

Paul Schrijver

Co-founder, CEO Troffee Netherlands (Europe)
null

John Bestebroer

Business Development Director
null

Ken Wong

CEO Troffee Holding

Testimonials

Verfrissend en innovatief koffie systeem. Kun jij je voorstellen dat jouw eigen recept in de cloud beschikbaar is en dat je die overal kunt oproepen? En dat je dus altijd en overal op zo´n Troffee machine jouw perfecte kopje koffie kunt maken? Simpelweg de meest persoonlijke koffie-ervaring die je ooit zult beleven.

Milton Chapman

Ik ben gewoon verslaafd aan koffie en ook nog bijzonder kritisch. Maar hoe extreem je ook bent over jouw espresso, cappuccino of macchiato, Troffee zal je telkens weer een perfect kopje leveren.

Joana Silva

Zeker weten de beste koffie die ik ooit dronk. Natuurlijke smaken en gebruikersvriendelijk. Onze medewerkers waren heel blij toen ze de resultaten van deze gloednieuwe technologie mochten proeven.

Alberto Duncan